باافزایش مراجعات درپایان سال

چهار مرکز معاینه فنی در تهران روز جمعه باز هستند

در آستانه سال جدید و به دلیل افزایش مراجعات مراکز معاینه فنی بیهقی، سراج ، نیایش و آبشناسان روز جمعه 7 اسفندماه از ساعت 7:30 تا ساعت 4 بعدازظهر آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان هستند.
کد خبر: ۳۱۳۸۳۶

به گزارش خبرگزاری مهر، علاوه بر این تمامی مراکز مکانیزه معاینه فنی روز پنج شنبه اسفندماه از همین ساعات فعال بوده و آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.

به دلیل توقف خودروهای فاقد معاینه فنی از سوی پلیس در مسافرت های نوروزی و همچنین لزوم انجام معاینه فنی خودروهای مدل 87 از ابتدای سال 89 ،در این روزها حجم مراجعات به مراکز معاینه فنی افزایش یافته و پیش بینی می شود در روزهای پایانی سال این مراکز ازدحام زیادی را تجربه کنند.

به همین دلیل نیز کارشناسان معتقد هستند بهتر است شهروندان از هم اکنون به فکر معاینه فنی خودروهای خود بوده و منتظر روزهای پایانی سال نمانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها